3F Superligaen

Hjemvendt FCK-profil: Meget specielt at spille i Parken igen

Denis Vavro gjorde comeback for F.C. København søndag aften efter en længere tur i udlandet, og trods nervøsitet var det helt specielt for slovakken at vende tilbage til Parken.

Denis Vavro blev kåret til kampens spiller i sejren over OB. Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix

Denis Vavro leverede et fornemt comeback for F.C. København i 2-0 sejren over OB søndag aften.

Med en assist og et stærkt samarbejde med forsvarskollegaen Nicolai Boilesen, kunne Vavro glæde sig over at blive kåret som kampens spiller efter opgøret.

LÆS OGSÅ: 👇🏼👇🏼
VFF-chef om AaB-bud på Friis: Man skal opføre sig ordentligt

Slovakken fortæller nu, at nerverne sad uden på tøjet, men det blev overskygget af den særlige følelse, det gav ham at returnere til Parken.

– Jeg var faktisk ret nervøs de første ti minutter. Det var vores første kamp, og det er et halvt år siden, jeg spillede alle 90 minutter senest. Det var bare meget specielt for mig at gøre comeback og spille for FCK i Parken igen, siger Denis Vavro til F.C. København.

LÆS OGSÅ: 👇🏼👇🏼
Wilshere på pressemøde: Havde en speciel følelse

Vavro spillede i F.C. København fra sommeren 2017 til sommeren 2019, hvor han blev solgt til S.S. Lazio. Han har siden været udlejet til den spanske La Liga-klub Huesca, inden han vendte retur til Rom og Lazio i sommeren 2021.

I januar landede FCK så en lejeaftale med den 25-årige midterforsvarer, der trækker i de hvide løvers trøje frem til sommeren 2022.

F.C. København har desuden sikret sig en købsoption på den stærke forsvarsspiller.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P