3F Superligaen

Silkeborg-toget buldrede videre mod vage Vejle

Der var vigtige point på spil, da JYSK Park søndag eftermiddag dannede ramme om superligaopgøret mellem Silkeborg IF og Vejle Boldklub. Det blev en kamp, som gæsterne hurtigt skal glemme.

Nicklas Helenius bragte Silkeborg IF i front mod Vejle Boldklub kort inden pausefløjt
Nicklas Helenius bragte Silkeborg IF i front mod Vejle Boldklub kort inden pausefløjt. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Silkeborg IF og Vejle Boldklub går som udgangspunkt ind til foråret med to vidt forskellige missioner. Her jagter dagens hjemmehold en top seks-placering, mens vejlenserne kæmper for at forblive i landets bedste fodboldrække.

Selvom det var Silkeborg, der som vanligt satte sig på boldbesiddelsen, var det alligevel udeholdet, der først var tættest på at bringe sig i front.

Således fik Luka Djordjevic en friløber mod hjemmeholdets mål kort inde i kampen, men her viste Nicolai Larsen høj klasse i Silkeborg-buret og reddede sit hold fra at komme tidligt bagud.

Herefter afsluttede Vejle-ejede Lukas Engel resolut udefra for Silkeborg, mens også Nicklas Helenius fik en fin mulighed for at bringe hjemmeholdet i front. Ingen af gangene lykkedes det dog at få bolden i kassen.

Kort inden pause lykkedes det så alligevel for sidstnævnte, da Helenius efter en fremragende bold fra Rasmus Carstensen bragte Silkeborg i front til pausestillingen 1-0.

Nede med 1-0 skulle Vejle Boldklub i anden halvleg derfor jagte scoringer, men det gav i stedet masser af plads og rum til Silkeborgs farlige offensiv.

Det udnyttede det velspillende hjemmeholdet koldt og kynisk ved først en Sebastian Jørgensen-scoring et kvarter før tid, inden topscorer Nicolai Vallys kort herefter lukkede og slukkede til slutresultatet 3-0.

LÆS OGSÅ: 👇🏼👇🏼
Medie: AaB henter Vejle-profil

Silkeborg IF skal næste gang i aktion på udebane mod AaB søndag, mens Vejle Boldklub hjemme i Nørreskoven tager imod rivalerne fra AGF allerede på fredag.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P