3F Superligaen

OB-profil før FCK-brag: Tror vi vinder i Parken

Issam Jebali har en stor tro på, at OB ender med at tage alle tre point i Parken, hvor F.C. København venter søndag aften.

Issam Jebali tror sejr i Parken søndag aften
Issam Jebali tror sejr i Parken søndag aften. Foto: Frank Cilius/Ritzau Scanpix

OB drager søndag aften mod Parken, hvor F.C. København venter i forårspremieren i Superligaen. Her er det et udehold fyldt af selvtillid som kommer besøg, og hvor man har en stor tiltro på at nuppe alle tre point.

Sådan lyder det i hvert fald fra OB-offensivprofilen, Issam Jebali, til klubbens hjemmeside.

– Jeg har en rigtig stor tro på, at vi vinder kampen søndag aften. Selvfølgelig er det svært at møde FCK på udebane, men vi er velforberedte til kampen, og alle i vores trup er klar over vigtigheden af kampen, indleder Jebali, inden han fortsætter:

– Det lyder ikke til, at der er mange, der levner os store chancer i kampen, men vi tror på os selv, og det er det vigtigste. Vi har nogle styrker, hvor vi kan gøre ondt på alle andre hold i ligaen. Så hvis der er nogle, der går rundt og tror, det bliver en nem kamp for FCK, så er jeg sikker på, de bliver overraskede. 3F Superligaen er en tæt liga, og spiller vi op til vores bedste, så ved jeg, at vi kan vinde over FCK.

LÆS OGSÅ: 👇🏼👇🏼
Stolt OB-kaptajn: Det er attraktivt at spille for klubben

Kampen mellem F.C. København og OB starter søndag aften klokken 18:00 og kan følges direkte på TV3+ og Viaplay.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P