Premier League

Chelsea-stjerne: Drømte om at spille under Guardiola

Chelseas midtbane-profil, Jorginho, indrømmer, at han har drømt om at spille under Manchester Citys manager, Pep Guardiola.

Jorginho skulle slet ikke ahve skiftet til Chelsea, og drømte tidligere om at spille under Pep Guardiola.
Foto: Andrew Boyers/Reuters/Ritzau Scanpix

Det er vel nærmest indiskutabelt, at Jorginho er en af de bedste i verden på sin position, og i 2021 vandt han både EM med italien og Champions League med Chelsea.

Selvom den italienske midtbanestjernes karriere må siges at køre på skinner i London-klubben, har han for nyligt udtalt, at skiftet til Chelsea faktisk var lidt af et tilfælde.

– Det var ikke meningen, at jeg skulle til Chelsea. Det var i stedet en anden klub, jeg skulle have været til. En anden engelsk klub, siger han ifølge The Mirror til den brasilianske youtuber Ale Oliveira.

– Men så gik det som det gik, og jeg ankom i Chelsea. Det hele skete så hurtigt. Da jeg fik deres tilbud, var jeg allerede i London, og så sagde jeg bare “lad os gøre det”, fortæller Jorginho.

Han afslører også, at hans drøm faktisk var at spille under Pep Guardiola, og altså ikke sin nuværende manager i Chelsea, Thomas Tuchel.

– Det var min drøm. Jeg ved ikke, om det kommer til at ske. Men ja, siger han.

– Da jeg var lille så jeg Barcelona vinde alt sammen med Ronaldinho, Xavi og Iniesta.

LÆS OGSÅ: 👇🏼👇🏼
Engelsk medie: Rüdiger og Chelsea snakker ikke ny kontrakt

Det er uvist, om Jorginho en dag får sin drøm om at spille under pep Guardiola opfyldt, men det ser meget usandsynligt ud, da Chelsea næppe sælger en af sine bærende profiler til Manchester City, der er en af klubbens direkte konkurrenter.

Jorginhos kontrakt med Chelsea løber frem til sommeren 2023.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P