Brøndby kom, så og sejrede over et fraværende FC Nordsjælland-mandskab

Brøndby IF kunne tage et vigtigt skridt i topkampen med en sejr på Right To Dream Park mod FC Nordsjælland søndag.

Brøndby IF hentede vigtige point på udebane mod FC Nordsjælland

Brøndby IF kunne med en sejr spille sig på den delt tredjeplads i Superligaen, mens de endvidere kunne hente vitale point i forhold til førerholdet fra FC Midtjylland, der tidligere søndag tabte til AaB.

Og den agenda fulgte Brøndby til dørs.

Det var nemlig gæsterne, der spillede klart bedst i kampens første halvdel, hvor flere gedigne muligheder indfandt sig. Men vi skulle vente med den første scoring i opgøret til anden halvleg.

OB’s nye australier: Jeg er hverken den stærkeste eller hurtigste, men jeg kan kæmpe!

Her var det så tunesiske Anis Slimane, der på forunderlig vis kunne sende de blåklædte foran i anden halvleg, efter et VAR-tjek havde godkendt scoringen. Assisten leverede nyindkøbte Carl Björk.

FCN forsøgte at spille sig tilbage i kampen, men de helt store chancer tilspillede det unge mandskab sig aldrig.

Til gengæld kom Brøndby fortjent på 2-0, da Andreas Bruus scorede sit andet sæsonmål og reelt lukkede kampen med 25 minutter igen.