3F Superligaen

Stolt OB-kaptajn: Det er attraktivt at spille for klubben

25-årige Jens Jakob Thomasen har været i Odense Boldklub siden han var U12-spiller, og sidste sommer blev han hædret med anførertitlen. En rolle, som den fynskfødte midtbaneprofil befinder sig godt til rette i.

Jens Jakob Thomasen er stolt over, at være anfører i OB
Jens Jakob Thomasen er stolt over, at være anfører i OB. Foto: Alexander Walther Petersen.

Den hårdtkæmpende midtbaneslider, Jens Jakob Thomasen, der er født og opvokset i det fynske, er glad for at være i OB, hvor han udover at være ’one club-player’ tilmed fik tildelt anførerarmbåndet sidste sommer.

– Det er attraktivt at være og spille i OB. Det er noget, som jeg gør med stolthed og er glad for, siger Jens Jakob Thomasen til campo.dk.

Artiklen fortsætter efter reklamen.

LÆS OGSÅ: 👇👇
OB-anfører om det nye svenske setup: De er meget velfunderede

Den 25-årige OB-profil er glad for anførerrollen. En opgave, han føler, han er vokset med i samarbejde med de andre ledere i klubben.

– Med opgaven følger også rigtig mange ting uden for banen. (…) Men som jeg også har sagt tidligere, så er denne klub ikke kun ledet af én person. Tværtimod, så er der rigtig mange folk med erfaring, der bidrager, nuancerer Thomasen, der overordnet ser anførerværdigheden, som et meget passende hverv.

LÆS OGSÅ: 👇👇
Fodbolddirektør og Alm udviklede svensk topspiller: Godt match med Premier League

– Det har ikke været sådan, idet jeg har tiltrådt rollen som anfører, at jeg har skulle tage en rolle på mig, som jeg ikke ligger naturligt til mig. Det at være en del af ledergruppen har bare været naturligt, slutter han til campo.dk.

Jens Jakob Thomasen er født i Sanderum sydvest fra Odense, hvor han spillede frem til 2007. Herefter kom han til OB’s ungdomsakademi frem til 2015, og har derefter optrådt for OB 179 gange med 12 mål og 15 assists til følge i sin seniorkarriere. Midtbaneslideren har endvidere 35 U-landskampe på CV’et.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P