Messi, Neymar og Mbappé var ikke nok: PSG sat på plads i Ligue 1

PSG gæstede lørdag aften Nantes - her blev det hjemmeholdet der løb med sejren efter en overbevisende første halvleg.

PSG tabte ude mod Nantes med Neymar, Mbappé og Messi på holdet.

PSG vandt ganske overbevisende 1-0 over Real Madrid i Champions League tirsdag, men lørdag aften viste Nantes sig at være for stor en mundfuld for det franske storhold i Ligue 1.

PSG stillede ellers med et stærkt hold, hvor Mbappé, Neymar og Messi alle var med fra start. Alligevel var det Nantes, der trak det længste strå.

Allerede ved pausen var kampen vel nærmest lukket, da Nantes havde formået at bringe sig foran 3-0 i løbet af de første 45 minutter. De to første mål faldt indenfor det første kvarter af kampen.

I anden halvleg kom Neymar på måltavlen efter blot to minutter, men det udviklede sig aldrig til et comeback i kampen for det stjernespækkede mandskab.

Kampen endte i stedet med en 3-1 sejr til Nantes, og Messi, Neymar og Mbappé måtte rejse hjem til Paris efter at have indkasseret sæsonens blot andet nederlag i den hjemlige liga.

Avis: PSG vil forgylde stjernespiller med gigantisk kontrakt

PSG ligger dog fortsat på førstepladsen i Ligue 1, 13 point foran de nærmeste forfølgere fra Marseille.