Eriksen-løse Brentford fortsætter kedelig stime mod Arsenal

Brentford har kun vundet en enkelt kamp i Premier League i 2022 - det blev der ikke lavet om på mod Arsenal.

Arsenal sejrede 2-0 hjemme over Brentford uden Christian Eriksen i Premier League.

Brentford har ikke vundet en Premier League-kamp siden den 2. januar mod Aston Villa.

Siden er det blevet til fem nederlag og en enkelt uafgjort for Brentford, og den stime fortsatte lørdag mod Arsenal.

Arsenal satte sig på kampen fra start, og var tæt på at bringe sig i front adskillige gange i første halvleg. Det lykkedes dog ikke, og de to mandskaber kunne gå til pause efter en målløs affære i første halvleg.

Der skulle dog ikke gå lang tid af anden halvleg, før Arsenal fandt den nødvendige kynisme frem. Det skete, da den 21-årige Arsenal-komet, Emile Smith Rowe, tog sagen i egen hånd. Et skarpt træk ind i feltet efterfulgt af en flad afslutning mod fjerneste stolpe, og så stod der ellers 1-0 til hjemmeholdet efter 48 minutter.

Efter 78 minutter blev kampen så mere eller mindre lukket, da Arsenal bragte sig i front med 2-0 på et mål scoret af Bukayo Saka.

I kampens døende sekunder fik danske Christian Nørgaard dog reduceret for Brentford, da han stod rigtigt placeret i feltet til en opsamlingsbold. Efter at være blevet tjekket for offside af VAR, blev målet godkendt.

Det nåede dog aldrig at blive spændende, da Arsenal knapt nok nåede at give bolden op efter det indkasserede mål, inden kampens dommer fløjtede af. Kampen endte dermed 2-1 til Arsenal.

Se klippet: Christian Eriksen med assist i uofficiel debut for Brentford

Arsenal ligger nu side om side med West Ham i tabellen, men har spillet tre kampe færre. Der er ét point op til Manchester United på fjerdepladsen, men her har Arsenal to kampe i hånden på Ronaldo & co.

I den anden ende af tabellen finder man Brentford på 14. pladsen, der skal til at passe alvorligt på, hvis ikke man vil blive en integreret del af nedrykningsspillet. De har nu blot seks point ned til nedrykningsstregen.

Brentford har nu kun fået et enkelt point i de seneste syv Premier League-kampe.

Brentfords næste kamp er mod Newcastle den 26. februar. Den danske manager, Thomas Frank, har tidligere udtalt, at man håber på at have Christian Eriksens klar til den kamp. Det kan du læse mere om her.