Premier League

Arsenal-legende: Køb spillere i stedet for at istandsætte Emirates

Arsenal-ejer Stan Kroenkes planer om at istandsætte Emirates Stadium får ikke mange roser med på vejen fra en af klubbens legender.

Paul Merson kritiserer Stan Kroenke for hans planer med Arsenal
Foto: Ritzau Scanpix / Kevin C. Cox

Arsenal-legende Paul Merson har ikke megen fidus til klubbens ejer, Stan Kroenka.

Amerikaneren, der også blandt andet ejer NFL-holdet LA Rams, som netop vandt Super Bowl i sidste weekend, har meldt ud, at han vil investere i klubbens stadion Emirates Stadium.

Nu advarer Merson om, at amerikanerens prioriteter er helt forkerte, og at hans ambitioner med Arsenal blegner sammenlignet med LA Rams.

– Arsenal bliver aldrig konger af England eller vinder titler igen, hvis Stan Kroenke har travlt med at spilde penge på at renovere Emirates. Jeg tror stadig, at de kun er én top klasseangriber fra at være kandidater – men de vil aldrig komme helt i toppen, ​​mens Kroenke har sit fokus et andet sted, skriver Paul Merson i sin faste klumme i Daily Star.

Og Merson er endda så flink at servere en færdig løsning for amerikaneren. Og stadion er ikke en del af den tidligere engelske landsholdsspillers anbefalinger.

– Gå ud og køb Dominic Calvert-Lewin. Få fat i James Ward-Prowse til midtbanen. Brug det ikke på stadion. Sikke et spild. Seriøst.

– Vi har lige set, hvad Kroenke har gjort med LA Rams. Opbygget et hold til at vinde nu – og vinde Super Bowl. Sammenlign det med, hvad han laver i Arsenal. Det viser dig bare, hvad hans intentioner er for Arsenal – han har ingen! Hvis han ville gøre noget stort i Arsenal, ville han allerede have gjort det. Renovere stadion?

LÆS OGSÅ: 👇🏼👇🏼
Real Madrid vil løse problem – kigger på Arsenal-spiller

Enos Stanley Kroenke er dollars milliardær og ejer Kroenke Sports & Entertainment. Selskabet ejer blandt andre Arsenal F.C., Colorado Rapids (MLS), Los Angeles Rams (NFL), Denver Nuggets (NBA), Colorado Avalanche (NHL) samt en række mindre sporthold og esportshold.

Arsenal spiller lørdag, hjemme på Emirates Stadium, mod Brentford i Premier League klokken 16.00.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P