Premier League

United-profil om Rangnick: Noget helt andet end Solskjær

Manchester United-spilleren Fred fortæller i et interview med Sky Sports, at Ralf Rangnick er en helt anden type manager end hans forgænger, Ole Gunnar Solskjær.

Manchester Uniteds brasilianske midtbanespiller, Fred, fortæller, at der er stor forskel på Ole Gunnar Solskjær og Ralf Rangnick som manager.
Foto: Paul Ellis/AFP/Ritzau Scanpix.

Den brasilianske midtbanespiller Fred har været mere eller mindre en fast del af Manchester United-manager Ralf Rangnicks planer, siden den tyske træner overtog managerposten i den engelske Premier League-klub.

I et stort interview med Sky Sports kommer Fred blandt andet ind på forskellen mellem hans tidligere manager, Ole Gunnar Solskjær, og Ralf Rangnick.

– Ralf vil bare have, at jeg gør mit bedste. Han ved, hvilken energi jeg har, men også hvilke kvaliteter.

– Han har helt klart en anden måde at arbejde på i forhold til den tidligere manager (Ole Gunnar Solskjær, red.), men det skal vi vænne os til. Vi må starte forfra igen. Det er ikke let, men vi bliver nødt til at give alt, hvad vi har til træning.

– Vi har haft nogle gode og nogle knap så gode resultater i de sidste par kampe, men vi var virkelig glade for sejren over Brighton, og vi skal fortsætte med at blive bedre. Vi går imod en intens måned, hvor der er en masse vigtige kampe, så vi må fortsætte med at gøre vores bedste, siger Fred til det engelske medie.

LÆS OGSÅ: 👇🏼👇🏼
Medie: Ny udvikling i Haalands fremtid – Han ender i Manchester

Den 28-årige brasilianer har spillet i Manchester United siden 2018, hvor englænderne købte Fred for 59 millioner euro i ukrainske Shakhtar Donetsk.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P