Europæisk Fodbold

Thomasberg inden kampen mod Leicester: Dér har de udfordringer

Thomas Thomasberg har noteret sig, at Leicester har det svært på dødbolde, og at det bliver et af de områder, hvor Randers FC skal forsøge at gøre ondt på Premier League-klubben.

Randers FC møder torsdag Leicester i Conference League.
Foto: Frank Cilius/Ritzau Scanpix

Randers FC skal torsdag aften på en af de sværeste opgaver i klubbens historie, når de tørner sammen med Premier League-klubben Leicester på King Power Stadium i Conference League.

Randers FC bliver ikke spået særlig gode chancer hos bookmakerne, og man skal da også være mere end almindeligt optimistisk, hvis man for alvor tror på, at Randers FC kan bide skeer med Premier League-vinderne fra 2016.

LÆS OGSÅ: 👇🏼👇🏼
Randers-profil inden opgøret mod Leicester: Der er en speciel stemning

Ikke desto mindre, fortæller Randers FC’s cheftræner, Thomas Thomasberg, at kronjyderne har tænkt sig at gøre sit for at skabe en sensation, og her kan dødbolde meget vel gå hen og blive nøglen til succes.

– Ligegyldigt hvem man møder, så er dødbolde en del af det. Vi har ikke haft meget større fokus på dødbolde end normalt, men selvfølgelig er det et punkt, hvor vi har kunnet konstatere, at de har haft udfordringer i både turneringen og andre kampe, siger Thomas Thomasberg på et pressemøde forud for kampen og fortsætter:

– Så der skal selvfølgelig lægges et godt tryk på deres felt, velvidende at de måske har lidt usikkerhed omkring det. Så det handler om, at vi skal have så mange dødbolde som muligt, og når vi har dem, så skal vi selvfølgelig presse så meget på som muligt.

Kampen mellem Randers FC og Leicester bliver spillet klokken 21.00.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P