Champions League

Salzburg-dansker efter uafgjort mod Bayern: Vi kan være stolte

Rasmus Nissen Kristensen er stolt efter den præstation, som han leverede sammen med resten af Salzburg-mandskabet mod Bayern München onsdag aften.

Rasmus Nissen Kristensen og resten af Red Bull Salzburg var ved at skabe den helt store sensation mod Bayern München i Champions League.
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Red Bull Salzburg lignede længe et hold, der ville skabe det helt store resultat mod Bayern München og gå fra opgøret med en sejr.

Bayern Münchens Kingsley Coman ville det dog anderledes, og efter 90 minutter gjorde han det til 1-1, hvilket også blev kampens resultat.

LÆS OGSÅ: 👇🏼👇🏼
Nissen drillede Bayern i Champions Leagues lokalbrag

Den sene udligning ærgrer naturligvis danske Rasmus Nissen Kristensen i Salzburg, men derfor mener han stadig, at han og holdkammeraterne kan være stolte over indsatsen mod de tyske giganter.

– Det er selvfølgelig en skam at inkassere et mål i kampens sidste minut, men alt i alt synes jeg, at vi kan være stolte af os selv, siger Rasmus Nissen Kristensen til TV3 Sport og fortsætter:

– Vi er så ungt et hold, og det er første gang, vi er med i knockout-fasen i Champions League – og så går vi ud og spiller 1-1 med Bayern München.

– Hvis vi havde haft lidt mere held i sprøjten, havde vi måske scoret til 2-0. Det havde næsten været for meget af det gode, siger han.

LÆS OGSÅ: 👇🏼👇🏼
Dansker inden Champions League-opgør: Jeg vil videre til sommer

Rasmus Nissen Kristensen ser nu frem til returopgøret på Allianz Arena den 8. marts.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P