Europæisk Fodbold

Xavi: Europa League kan give adgang til Champions League

Xavi er optimistisk forud for playoff-kampene i Europa League, og påpeger samtidig, at man ved at vinde dette års Europa League kan kvalificere sig til næste års Champions League.

Xavi mener, at Europa League kan være en god mulighed for at FC Barcelona kan kvalificere sig til Champions League næste år.
Foto: Lluis Gene/AFP/Ritzau Scanpix

FC Barcelona tager torsdag hul på playoff-kampene i Europa League, hvor man møder Napoli hjemme på Camp Nou.

FC Barcelonas cheftræner, Xavi, anser Europa League som værende en vigtig turnering for Barca – især fordi det i sidste ende kan kvalificere den catalanske storklub til næste års Champions League.

– Det er en mulighed. Vores mål for denne sæson er, at vi kvalificerer os til Champions League næste år, og det kan vi gøre på to måder: slutte i top fire i ligaen eller vinde Europa League.

LÆS OGSÅ: 👇🏼👇🏼
Pedri inden Europa League: Vi gør alt for at vinde

– Det er en europæisk turnering og vi får brug for vores fans. Vi forventer en stor kamp, og vi kæmper for at gå så langt som muligt i turneringen, siger Xavi på pressemødet forud for kampen.

Artiklen fortsætter under reklamen.

Xavi fortæller også, at han ikke ser FC Barcelona som favoritter til at vinde Europa League, men derimod som stærke kandidater. Han understreger samtidig, at man ikke føler sig heldig med lodtrækningen, da Napoli er en stærk modstander.

Kampen mellem de to klubber bliver spillet på Camp Nou torsdag klokken 18.45.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P