Premier League

Christian Eriksen: Jeg overvejede Brentford før de henvendte sig

Christian Eriksen fortæller, at han allerede overvejede Brentford som en muligheden inden de henvendte sig til den danske stjerne.

Christian Eriksen overvejede Brentford allerede inden Premier League-klubben kontaktede ham.
Foto: Tony Obrien/Reuters/Ritzau Scanpix

Det er nok gået de færreste forbi, at Christian Eriksen har skrevet under på en halvårig kontrakt med Premier League-klubben Brentford.

Der har siden været gisninger om, hvorfor det blev netop Brentford, der løb med den danske stjernes underskrift.

I et interview fortæller Christian Eriksen, at han faktisk overvejede Brentford som en mulighed allerede inden Brentford kontakten ham.

– Thomas (Frank, red.) ringede, vi havde nogle få samtaler, og der var noget interesse fra andre klubber. Men jeg havde allerede overvejet Brentford før de ringede.

LÆS OGSÅ: 👇🏼👇🏼
Brentford-kaptajn: Ingen særbehandling til Eriksen

– Set udefra, ville det være en af de nemmeste klubber at komme til som dansker. Jeg kender træneren, og det er perfekt for familien, da vi var i Nordlondon i lang tid og kender området. Det var nemt at vælge Brentford, både på grund af fodbolden og familien, siger Christian Eriksen i et interview med Sky Sports.

Christian Eriksens comeback nærmer sig med hastige skridt, og mandag spillede han en time i en testkamp for Brentford. Det kan du læse mere om her.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P