Champions League

Chelsea-stjerne ser mulighed for gylden sæson: Vi vil vinde flere titler!

N'Golo Kanté spiller en nøglerolle hos de nykårede verdensmestre fra Chelsea. Den franske midtbanedynamo er sikker på, at London-klubben har flere titler i vente.

Chelsea blev verdensmestre, men hvis man skal tro midtbanedynamoen er det ikke slut endnu.
Der skulle både forlænget spilletid til, før Chelsea kunne kalde sig verdensmestre. Foto: Suhaib Salem/Reuters/Ritzau Scanpix.

Chelsea tog titlen som verdens bedste klub i weekenden, da Palmeiras blev besejret efter forlænget spilletid. Nogle dage efter sejren vil midtbanemotoren N’Golo Kante dog ikke indstille jagten på flere titler.

– Hvis vi tager det et skridt af gangen, kan vi vinde flere titler. Vi tog denne turnering (klub-VM red.) meget seriøst. Vi skal selvfølgelig også nyde sejren, men vi ved, at der kommer mange vigtige kampe nu, fortæller Kante og fortsætter.

LÆS OGSÅ: 👇🏼👇🏼
Medie: Chelsea forbereder bud på fransk LaLiga-profil

– Vi har finalen i Carabao Cup, Champions League, Premier League og FA Cuppen. Så der er virkelig mange gode ting i vente, og vi vil have mange aftener som den (sejren ved klub-VM red.), siger Kante til klubbens hjemmeside.

N’Golo Kante er da heller ikke i tvivl. Chelsea-mandskabet er ikke færdig med jagten på trofæer.

– Det vi vil er at nå det ypperste med holdet. Vi vil kæmpe for alt, og vi vil vinde. Vi forsøger at gøre vores bedste, slutter Chelseas arbejdshest.

Chelsea går en vigtig uge i møde. Tirsdag spiller Chelsea første ottendedelsfinale mod Lille, mens de fem dage senere står overfor Liverpool i Carabao Cup-finalen. Til begge kampe må Chelsea undvære sin offensive profil.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P