Europæisk Fodbold

Sviatchenko før Conference League-debut: Vi skal være skarpe

FC Midtjylland tager hul på Conference Leagues knockout-fase på torsdag, når græske PAOK gæster Herning. Det er en modstander, som Erik Sviatchenko mener, man skal tage meget alvorligt.

FC Midtjyllands kaptajn Erik Sviatchenko ser frem til opgøret mod PAOK
FC Midtjyllands kaptajn Erik Sviatchenko ser frem til opgøret mod PAOK. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

På trods af, at FC Midtjylland ikke formåede at avancere i Europa League, er Erik Sviatchenko fuld af forventninger forud for den kommende Conference League-dyst mod PAOK.

Han mener, at det midtjyske mandskab har taget nogle gode erfaringer med fra de tidligere europæiske kampagner.

– Det er en stærk turnering, men jeg synes, vi lavede en rigtig god figur i Europa League, hvor vi var ét enkelt mål fra at gå videre til 1/8-delsfinalen. Men det kræver virkelig, at vi kan lukke få mål ind og være skarpe den anden vej. Det handler om, hvordan vi agerer på dagen, nuancerer FCM-kaptajnen til campo.dk.

LÆS OGSÅ: 👇👇
Eftertragtet landsholdsspiller: Hvis FCM vil have dig, må du gøre noget rigtigt

På torsdag venter den første kamp af dobbeltopgøret mod PAOK i UEFA Conference League. Et opgør, Sviatchenko ser frem til og hvor ulvene skal steppe op.

– Første hurdle er PAOK, som vi har stor respekt for. Det bliver en svær kamp, som vi også skal jonglere med, mens superligaopstarten banker på. Men når jeg kigger på vores hold, er de startende ellevende utrolig stærke, afslutter en fortrøstningsfuld Sviatchenko til campo.dk.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P