Premier League

Thomas Frank storroser dansker: Ekstrem vigtig for os

Den danske Premier League-manager, Thomas Frank, havde kun rosende ord til overs for sin danske midtbanegeneral efter kampen mod Crystal Palace.

Thomas Frank roser danske Christian Nørgaard for sin indsats mod Crystal Palace i Premier League.
Foto: Daniel Leal/AFP/Ritzau Scanpix

Brentford imponerede i begyndelsen af denne sæson i Premier League, men er siden dumpet ned på en aktuel 14. plads.

Lørdag fik Brentford så brudt sin kedelige stime på seks nederlag i streg, da ‘dansker-klubben’ spillede 0-0 mod Crystal Palace.

LÆS OGSÅ: 👇🏼👇🏼
Eriksen var kampens højdepunkt i Brentford – få dit Premier League-overblik her

Thomas Frank var efter kampen tilfreds med holdets indsats, og især danske Christian Nørgaard fik store roser med på vejen.

– Jeg synes, at Christian spillede en stærk kamp. Han er en ekstremt vigtig spiller for os, fordi han er god på bolden, han kan spille de rigtige afleveringer for at åbne modstanderen op, især i det opbyggende spil, og hans evne til at vinde dueller og tacklinger på midten af banen er uforlignelig, siger Thomas Frank ifølge football.london og fortsætter:

– Jeg tror også, han er en af dem, der har lavet flest tacklinger i ligaen – og så er der hans lederskab, hvilket gør ham til en meget vigtig spiller.

Artiklen fortsætter under reklamen.

Thomas Frank har muligvis været inde og læse op på statistikkerne i Premier League, da Christian Nørgaard rent faktisk er den spiller i Premier League, der står noteret for flest tacklinger – og det endda med afstand.

LÆS OGSÅ: 👇🏼👇🏼
Nørgaard dominerer i Premier League – Statistikken taler sit tydelige sprog

Ifølge premierleague.com har Christian Nørgaard vundet 84 tacklinger i den indeværende Premier League-sæson. Det er med afstand flest i den bedste engelske række, hvor andenpladsen, Tyrick Mitchell fra Crystal Palace, er noteret for 69 tacklinger.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P