Premier League

Thomas Frank om Christian Eriksen-hyldest: Stor dag for fodbolden

Christian Eriksen blev lørdag hyldet af tilskuerne på stadion inden kampen mellem Brentford og Crystal Palace - Thomas Frank mener, at det var en stor dag for fodbolden.

Thomas Frank glæder sig over modtagelsen af Christian Eriksen på stadion forud for Premier League-kampen mellem Brentford og Crystal Palace.
Foto: Peter Cziborra/Reuters/Ritzau Scanpix

Christian Eriksen blev lørdag hyldet inden kampen mellem Brentford og Crystal Palace.

LÆS OGSÅ: 👇🏼👇🏼
Eriksen var kampens højdepunkt i Brentford – få dit Premier League-overblik her

Den danske manager i Brentford, Thomas Frank, fortæller nu til klubbens hjemmeside, at det var en stor dag for fodbolden.

– Jeg så det desværre ikke selv, men jeg har hørt, at det skulle have været helt utroligt. Jeg er virkelig glad for, at det ikke kun var vores egne fans, men også fans fra Crystal Palace, der var med til at hylde ham, for jeg synes, det var en stor dag for alle involverede i fodbold, siger han og fortsætter:

– Det bliver vanvittigt og endnu større, den dag han går på banen og spiller sine første minutter. Så han er åbenlyst en, som vi ser frem til at have på holdet.

Artiklen fortsætter under reklamen.

Christian Eriksen har endnu ikke spillet en officiel kamp siden sit kollaps mod Finland under EM, men mandag spillede han sin første kamp, da han fik sin uofficielle debut for Brentford.

LÆS OGSÅ: 👇🏼👇🏼
Se klippet: Christian Eriksen med assist i uofficiel debut for Brentford

Næste mulighed for et comeback i en officiel kamp er lørdag den 19. februar, når Brentford gæster Arsenal i Premier League.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P