Premier League

Pessimistisk eller realistisk United-træner? – Top fire er det højeste vi kan opnå

Med blot et enkelt point op til fjerdepladsen i Premier League er Manchester Uniteds muligheder for en succesfuld sæson stadig i sigte. Dog ikke hvis man spørger klubbens cheftræner.

Ralf Rangnick sidder i Manchester Uniteds trænersæde indtil sommer. Foto: Oli Scarff/AFP/Ritzau Scanpix

Manchester United smed endnu en halvlegsføring i weekenden med 1-1 resultatet på hjemmebane imod Southampton.

Det er fjerde gang i sæsonen, at de røde djævle ikke formår at hive sejren hjem efter at være foran ved pausen. Storklubben befinder sig på en femteplads i Premier League med et enkelt point op til West Ham på fjerdepladsen, der giver adgang til Champions League.

LÆS OGSÅ: 👇🏼👇🏼
Manchester United i problemer: Psykolog skal hjælpe

Manchester United’s midlertidige manager, Ralf Rangnick, har dog ikke de store forhåbninger til klubbens placering, når sæsonen slutter til maj.

– Lige nu er fjerdepladsen præcis, hvad klubben går efter. Jeg tror det er den højst mulige præstation vi kan opnå, siger Ralf Rangnick til Sky.

Artiklen fortsætter under reklamen:

Klubben er stadig med i Champions League, hvor de møder Atlético Madrid i ottendedelsfinalen. Her er Rangnick håbefuld for at en vellykket sæson kommer i hus.

– Det andet vi kan håbe på, er avancement i Champions League. Jeg ved selvfølgelig godt, hvad det kræver i næste sæson, men det er ikke vores fokus lige nu.

LÆS OGSÅ: 👇🏼👇🏼
Guardiola: Alle mine spillere er fjender

Manchester United møder Atlético i den første af to afgørende kampe onsdag den 23. februar på Wanda Metropolitano.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P