Premier League

Schmeichel: Ilden i øjnene brænder – Eriksen er klar!

Kasper Schmeichel fortæller i langt interview, at Eriksen har fundet sin ild igen. Han er klar til comeback!

Kasper Schmeichel er sikker på at Eriksen bliver godt. Han har fundet ilden og er klar!
Kasper Schmeichel kunne se til, mens Eriksen kæmpede for sit liv. Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix.

Ved Danmarks åbningskamp til EM 2021 så Kasper Schmeichel med egne øjne, da Christian Eriksen faldt om med hjertestop.

Efter situationen i Parken, var flere bekymret for, om Eriksen ville returnere til fodbolden. Det fik Schmeichel svaret på i december, da de to mødtes ved Lars Høghs bisættelse i december.

Her faldt de to landsholdsprofiler i snak, og Eriksen havde en god nyhed, som han kunne dele med målmanden.

– Vi havde en lang snak, så jeg vidste godt, at han gjorde comeback. Jeg kunne mærke, at den brændende ild i hans øjne var vendt tilbage. Jeg er så glad på hans vegne. Brentford har fået en helt forrygende spiller. Han er klar! Siger en glad Kasper Schmeichel til Daily Mail.

LÆS OGSÅ: 👇🏼👇🏼
Thomas Frank sætter tidsramme: Håber Eriksen er tilbage dér

– Jeg synes slet ikke, at han bliver hyldet nok, men det ændrer sig måske nu, fordi den her historie er helt fantastisk, siger Kasper Schmeichel.

Der har været bekymringer om, hvorvidt Christian Eriksens hjerte kunne holde til et comeback til fodbold efter uheldet og den efterfølgende operation. Det er dog ikke noget, landsholdskollegaen deler.

– Han har sin egen hjertestarter inde i brystet, så der er nok mindre risiko for ham, end for alle os andre, siger Schmeichel, før han runder af med danskervinklen.

– At gå igennem det vi gjorde som land og derefter se ham komme tilbage og skrive under med en Premier League-klub – det er utroligt! Det giver dig en tro på livet, slutter Schmeichel.

LÆS OGSÅ: 👇🏼👇🏼
Ærlig Schmeichel: Lars Høgh ændrede mig

De to landsholdskolleger kan med held stå overfor hinanden om godt en måned. Den 19. marts er Brentford gæster på King Power Stadium i Leicester.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P