Dansk Fodbold

Ærlig Schmeichel: Lars Høgh ændrede mig

Lars Høgh har haft enorm betydning for Kasper Schmeichel. Den danske landsholdsmålmand fortæller i et stort interview med Daily Mail, at han nu lever efter det råd, Lars Høgh gav ham.

Lars Høgh er superligaens bedste målmand gennem tiden
Foto: dbu.dk

Lars Høgh har givet Kasper Schmeichel utallige råd på fodboldbanen som målmandstræner for ham på det danske landshold.

Men også udenfor banen, hvor Kasper Schmeichel altid har kendte Lars Høgh, har landsholdsmålmanden fået råd med på vejen. Om livet.

Nu fortæller Kasper Schmeichel, at specielt et godt råd for Lars Høgh har ændret hans måde at leve livet på.

– Jeg har kendt Lars hele mit liv, fra jeg var barn, og han var min målmandstræner for Danmark. Han sagde altid noget til mig, som jeg ikke altid forstod, da jeg var yngre.

– Den dag, han fortalte mig, at han havde kræft, ramte det hele mig virkelig,’ forklarer Schmeichel i interviewet med Daily Mail.

Kasper Schmeichel oplevede også i 2018 at ejeren af Leicester City styrtede ned i et tragisk helikopter uheld, og Lars Høghs ord har fået en anden betydning for Schmeichel som voksen.

– Der er antal på alt (titlen på Lars Høghs bog, red.). Jeg havde det sådan at, Wauv.. nu forstår jeg det. Jeg er virkelig begyndt at leve efter det nu. Det har ændret mig. At have haft nogle af de oplevelser, jeg har haft i livet, får dig til at lære, at du ikke er udødelig. Enhver dag kan blive din sidste. Så sørg for at nyde det, siger Kasper Schmeichel i interviewet.

LÆS OGSÅ: 👇🏼👇🏼
Schmeichel med kritik af United-stjerne: Kan ikke have sådanne spillere

Kasper Schmeichel og Leicester møder på torsdag det danske superligahold Randers FC i UEFA Confenrence League. Første kamp spilles på King Power Stadium med returopgør på Cepheus Park ugen efter.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P