Europæisk Fodbold

Unge løver spiste sig tilbage i opgøret og sikrede FCK-sejr

FC København stillede fredag eftermiddag til kamp med et særdeles ungt mandskab til opgøret mod Breidablik - på trods af en islandsk føring vendte de unge løver kampen til sidst.

Soccer Football - Europa Conference League - Group F - Lincoln Red Imps v FC Copenhagen - Victoria Stadium, Gibraltar - November 25, 2021 FC Copenhagen's William Boving Vick celebrates scoring their third goal with Isak Bergmann Johannesson REUTERS/Jon Nazca

Jess Thorup havde fredag eftermiddag fundet de helt unge spillere i truppen før kampen mod islandske Breidablik. Det var også tydeligt i første halvleg, hvor det islandske mandskab, hvis gennemsnitsalder langt oversteg københavnernes, scorede til både 1-0 og 2-0.

Efter en halvlegstale fra Jess Thorup fik det urutinerede F.C. København-mandskab vendt kampen på hovedet. Mamoudou Karamoko og Oscar Højlund fik bragt balance i regnskabet.

FCK-spiller: Vi er større end både Brøndby og FCM

Derefter gjorde en islænding det onde ved den islandske modstander. Isak Johannesson bragte først de unge løver foran 3-2, og derefter lavede Johannesson et flot mål, som sikrede sejren til københavnerne.

Afslutningsvis fik Breidablik reduceret, men 4-3 blev kampens slutresultat, og de unge løver fik hentet en stor skalp mod Breidablik, der tidligere spillede 3-3 med FC Midtjylland.