Sisto-drøn i sidste FCM-testkamp

FC Midtjylland vandt deres sidste testkamp ved Atlantic Cup, da de besejrede Vålerenga med 3-1.

FCM

Superligaens førsteplads spillede fredag aften deres sidste træningskamp ved Atlantic Cup i Portugal, da de mødte norske Vålerenga. Det blev en sikker sejr til midtjyderne, hvor Pione Sisto undervejs leverede en kongekasse.

Selvom FCM vandt kampen, kom de skidt fra start, da Vålerengas Osame Sahraoui kunne bringe nordmændene i front med 0-1 efter kun 10 minutter.

Superligamandskabet skulle dog kun bruge fire minutter til at bringe balance i regnskabet, da Raphael Onyedika udlignede til 1-1 i det 14. minut.

Eftertragtet landsholdsspiller: Hvis FCM vil have dig, gør du noget rigtigt

Midtjydernes næste scoring skulle først falde i starten af anden halvleg. I det 48. minut modtog Pione Sisto bolden langt fra mål, men det skulle ikke afholde den teknisk stærke dansker fra at sende en afslutning afsted. Det skulle vise sig at være en god beslutning, da Sisto tordnede bolden ind bag Kjetil Haug i Vålerenga-målet til 2-1.

Knap ti minutter senere var FC Midtjylland endnu engang på spil, da Joel Andersson i det 57. minut sikrede midtjyderne sejren med sin scoring til 3-1.

Med sejren over det norske mandskab får FCM dermed den bedste optakt til Conference League-kampen imod PAOK, som midtjyderne skal spille torsdag den 17. februar hjemme på MCH Arena.