3F Superligaen

Mensah: Der er ikke noget, der kommer let til os

Kevin Mensah var tilfreds med flere ting, da Brøndby IF mødte Zenit fredag til Atlantic Cup.

Kevin Mensah scorede i 2-1 sejren ved Atlantic Cup for Brøndby IF.
Foto: campo.dk

Fredag eftermiddag mødte Brøndby IF russiske Zenit Skt. Petersborg i deres sidste kamp ved træningsturneringen Atlantic Cup i Portugal.

Selvom klubben fra Vestegnen tabte med 2-1, så mener Kevin Mensah, at holdet kan tage flere ting med fra kampen imod Europa League-mandskabet fra Rusland.

– Jeg synes, at vi faldt lidt sammen, efter at de scorede, men ellers synes jeg, at vi spillede en rigtig, rigtig fin kamp – specielt i første halvleg.

– Man kunne også godt mærke, at det var den sidste kamp på træningslejren, men der var fin energi og kvalitet på det, vi gjorde med bolden.

– Der var noget positivt, vi kan tage med mod et fint Zenit-hold. Det er klart, at vi er ærgerlige over at tabe kampen, men det viser også, at der ikke er noget, der kommer let til os. 

– Der skal køres 100 procent på i alle 90 minutter, før at vi vinder fodboldkampe, og det var måske det, der manglede lidt i dag, siger Kevin Mensah til Brøndby TV.

LÆS OGSÅ: 👇🏼👇🏼
Brøndby-chef: Vi kan ikke have én superstjerne

Brøndbys første kamp i Superligaen efter vinterpausen er søndag den 20. februar, når vestegnsklubben skal møde FC Nordsjælland på Right to Dream Park.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P