Europæisk Fodbold

Legenden Diego Forlán vender tilbage til fodbolden: Bliver både spiller og manager

Den tidligere Manchester United- og Atlético Madrid-angriber, Diego Forlán, skal igen trække i fodboldtrøjen.

Diego Forlán vender tilbage til fodbold, da han både skal spille og styre et hold i de lavere uruguayanske rækker.
Diego Forlán sikrede Atlético Madrid sejren i Europa League-finalen i 2010 imod Fulham FC, der endte 2-1. Foto: Ángel Gutiérrez/en.atleticomadrid.com.

Fans der så fodbold op igennem 00’erne og start 10’erne husker højst sandsynligt, hvem uruguayanske Diego Forlán er. Den evigt målfarlige angriber tørnede i løbet af karrieren ud for blandt andre Manchester United og Atlético Madrid og scorede i løbet af karrieren 221 mål i 584 kampe.

I dag er Forlán 42 år, og angriberen gik egentlig på pension tilbage i 2018, da uruguayaneren indstillede karrieren i Kitchee, der spiller i Hong Kong Premier League.

LÆS OGSÅ: 👇🏼👇🏼
Vildt karriereskifte: Tidligere Real Madrid-profil er blevet fisker

Tre og et halvt år efter trækker Diego Forlán dog igen i trøjen, da han tiltræder rollen som manager og spiller på samme tid. Det skriver spanske Marca.

Det kommer til at foregå på den måde, at Forlán bliver manager for den uruguayanske tredjedivisionsklub Durazno Fútbol Club, hvor han skal stå i spidsen og styre klubben, dog uden for trænerrollen. Selv skal den tidligere Atlético Madrid-angriber spille for Old Boys, der spiller i den uruguayanske universitets liga.

Forlán slår dog fast, at en den professionelle fodboldkarriere ikke bliver genoptaget.

LÆS OGSÅ: 👇🏼👇🏼
Vildt skifte: Real-stjerne vil pensioneres og jagte letpåklædt karriere

Diego Forlán har tidligere været træner, da han siden sit karrierestop i 2018 har stået i spidsen for Penar0l i den uruguayanske første division og Atenas de San Carlos i anden divisionen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P