AaB og SønderjyskE delte i generalprøve

Det blev til en jysk deler, da AaB og SønderjyskE spillede sidste generalprøve forud for forårets afgørende kampe.

AaB spillede 0-0 mod SønderjyskE i sidste træningskamp

Det blev en chancefattig 0-0 kamp, som ifølge AaB’s hjemmeside bød på SønderjyskE initiativ i første halvleg men et AaB overtag i anden halvleg.

Emil Kornvig og Emil Berggreen var tættest på at score for gæsterne i første halvleg, men nordjydernes bedste chancer blev tegnet af Frederik Børsting og Louka Prip, hvor sidstnævnte måtte se et nærgående frispark blive reddet.

Begge hold har ikke flere træningskampe tilbage, og dermed har SønderjyskE kun fået en sejr i sine fire træningskampe, mens AaB af sine fem træningskampe har to sejre og to uafgjorte kampe.

SønderjyskE åbner forårets superligasæson mod AGF fredag aften, mens AaB skal på besøg hos FC Midtjylland.