Europæisk Fodbold

Neymars bankkonti hacket – politiet har anholdt mistænkt

Den brasilianske verdensstjerne Neymar, der til dagligt spiller i franske Paris Saint-Germain, har fået hacket sine bankkonti, og nu har det brasilianske politi anholdt en 20-årig mistænkt, der arbejdede i stjernens bank.

Neymar hacker bank konto konti
Foto: Sarah Meyssonnier/Reuters/Ritzau Scanpix

40.000 dollars – eller cirka 260.000 kroner – er formentlig ikke alverden for Neymar, men det var alligevel nok.

Det er nemlig det beløb, som den brasilianske verdensstjerne har fået stjålet fra sine bankkonti i en unavngiven brasiliansk bank, og det fik Neymars far, som efter sigende skulle styre sønnens konti, til at kontakte banken.

– Da de opdagede det, kontaktede de banken. Banken kompenserede offeret og startede en undersøgelse af, hvem der stod bag, fortæller den ansvarshavende politimand ifølge ESPN.

En udtalelse fra det brasilianske politi omtalte sagen uden dog at nævne Neymar ved navn, men da den ansvarshavende betjent efterfølgende forklarede sagen til brasiliansk tv, fortalte han også, at der var tale om landsholdsspilleren fra det sydamerikanske land. Han forklarede desuden om den 20-årige formodede gerningsmand:

– Hvad denne gut har gjort? Han fik kodeordet (til Neymars konti, red.) fra en kollega på kontoret og stjal små pengebeløb fra kendte folk med store formuer.

LÆS OGSÅ👇🏼👇🏼
Neymar sagde nej til europæisk storklub som 14-årig

– Disse folk opdagede det ikke. Han lavede en overførsel på 10.000 reais (10.000kroner, red.), så en ny på 10.000, så en på 20.000 og så 50.000 og til sidst var beløbet på 200.000, forklarer Fabio Pinheiro Lopes ifølge ESPN.

Neymar menes ifølge flere kilder at være god for cirka 1,3 milliarder danske kroner. Fox Sports melder, at den brasilianske superstjerne tjener cirka 450 millioner danske kroner om året.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P