3F Superligaen

Konkurrentens kaptajn: FCK har hentet det de har manglet

De sidste dage i vinterens transfervindue var udbytterige for både F.C. København og FC Midtjylland, og selvom han ikke vil vurdere, hvem der kom stærkest ud af vinduet, så konstaterer Erik Sviatchenko, at F.C. København har fået lige det, de har manglet.

Erik Sviatchenko FC Midtjylland Superliga FCK
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Der kom seks mand ind i FC Midtjylland, og det samme var tilfældet i F.C. København.

De to tophold i den danske Superliga har begge oprustet trupperne i bestræbelserne på at tilbageerobre tronen i dansk fodbold fra Brøndby. Hos jyderne har anfører Erik Sviatchenko dog vanskeligt ved at vurdere, hvem af de to tophold, der kom bedst ud af transfervinduet.

– Det er meget svært at vurdere bare ud fra transfers og navne. Det virker til, at de også har hentet nogle rigtig dygtige spillere – de har hentet nogle spillere med fart, det er det, de har manglet, siger Sviatchenko til campo.dk.

LÆS OGSÅ👇🏼👇🏼
Claus Steinlein: Det er ikke et økonomisk kapløb

Hos F.C. København er det foruden forsvarsspilleren Denis Vavro fem offensivspillere, der er hentet ind i form af Akinkunmi Amoo, Paul Mukairu, Mamoudou Karamoko, Nicolai Jørgensen og Khouma Babacar.

– Jeg tænker, at de er tilfredse, men hvem der lige har været bedst i transfervinduet, det synes jeg er svært at vurdere, lyder det fra Sviatchenko.

FC Midtjylland har i vinterens transfervindue hentet David Ousted, Pablo Ortiz, Max Meyer, Mads Thychosen, Vágner Love og Edward Chilufya.

LÆS OGSÅ👇🏼👇🏼
Døhr Tychosen klar i spyttet: Folk har lov til at have deres meninger

FC Midtjylland starter forårssæsonen mod græske PAOK i Conference League den 17. februar, inden de tre dage senere åbner Superligaen med en kamp mod AaB. Den 13. marts tager FC Midtjylland mod netop F.C. København i grundspillets næstsidste kamp.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P