Jota sikrede Liverpool sejren over Schmeichel og Leicester

Liverpool mødte torsdag aften Leicester City i Premier League, hvor en scoring i første halvleg blev afgørende.

Liverpool spillede torsdag aften imod Leicester City hjemme på Anfield i en underholdende kamp.

Hjemme på Anfield skulle Liverpool torsdag aften møde Leicester City, der havde danske Kasper Schmeichel med fra start. Det blev et opgør med høj intensitet, men få mål.

Lidt over en halv time inde i opgøret kunne jublen bryde løs på Anfield, da portugisiske Diogo Jota endnu engang kom på tavlen for Merseyside-klubben, da han i det 34. minut kom først på en ripost og kunne score til 1-0 på Kasper Schmeichel i Leicester-målet.

Liverpool var igennem kampen det mest dominerende hold, hvor de af flere omgange kom frem til fine muligheder.

Liverpool-legende roser Thomas Frank: Laver et helt fantastisk arbejde

Det næste store brøl skulle dog først komme i det 60. minut, da egyptiske Mohamed Salah blev skiftet ind. Det bragte stor glæde blandt Liverpool-fansene, da Jürgen Klopp har måtte undvære topscoreren den seneste måned, fordi Salah har været afsted til African Nations Cup, hvor Egypten nåede hele vejen til finalen.

I kampens slutning skulle en portugisisk kending endnu engang komme på måltavlen, da Diogo Jota scorede kampens sidste mål i det 87. minut til 2-0.

Sejren betyder, at Liverpool nu kun er ni point bag Manchester City, der indtager førstepladsen i Premier League. Derudover har Merseyside-klubben en kamp i hånden.