FCM’s talenter i comeback i Youth League – baskede Brugge

Ulvenes talenter fik kvalificeret modstand fra belgiske Club Brugge, men efter en vild anden halvleg vendte de et truende nederlag til en sejr på 3-2.

FCM vandt i Youth League mod Club Brügge efter at have været bagud

De belgiske talenter fra Club Brugge tog ellers teten mod FC Midtjylland, da begge hold spillede en underholdende kamp på kunstgræsset i Ikast.

Efter blot et kvarters spil af kampen førte gæsterne med 2-0, og det så svært ud for FC Midtjylland i onsdagens Play Off-kamp, der skulle afgøres uden returopgør.

Men Ulve-talenterne fandt spillet i anden halvleg, hvor holdet kreerede flere gode chancer og viste overblik og kølighed i det belgiske felt.

Først reducerede Valdemar Andreasen på en assist fra Oscar Fraulo, som i det hele taget spillede en god kamp som anfører for FC Midtjylland.

Efter stortalentet Aral Simsirs udligning til 2-2 med en halv time tilbage af kampen tog Fraulo sagen i egen hånd, og med et fornemt dybdeløb og efterfølgenede kølig afslutning mellem benene på den belgiske målmand sikrede han sejren på 3-2.

FCM stod imod et belgiernes pres i de døende minutter og vandt for femte gang i Youth League.

FC Midtjyllands unge talenter har nu besejret både Rosenborg, Trabzonspor og Club Brugge i turneringen, hvor de med onsdagens sejr står til at møde hold fra det øverste lag i UEFA Youth League 1/8-delsfinalerne.