3F Superligaen

Claus Steinlein: Det er ikke et økonomisk kapløb

FC Midtjyllands administrerende direktør, Claus Steinlein, mener ikke, at der er tale om et økonomisk kapløb mellem FC Midtjylland og F.C. København.

FC Midtjyllands direktør, Claus Steinlein, mener ikke, at der er tale om et økonomisk kapløb mellem FC Midtjylland og F.C. København.
Foto: campo.dk

Superligaens to tophold, FC Midtjylland og F.C. København, hentede seks nye spillere hver i løbet af transfervinduet i januar.

Det til trods, mener FC Midtjyllands administrerende direktør, Claus Steinlein, ikke at der var tale om et økonomisk kapløb mellem de to klubber.

– Kapløbet har jo stået på længe, men hvis man kigger på transfervinduet, så brugte FCK rigtig mange penge i dette transfervindue – det gjorde vi lidt mere i sommer, siger Claus Steinlein til campo.dk og fortsætter:

– Vi har passet på vores trup. Vi har jo egentlig kun købt én spiller, og så lejet nogle, fået nogle kontraktfri og byttet en enkelt. Så på den måde er det i hvert fald ikke et økonomisk kapløb. Men vi har forsøgt at styrke vores trup, og det kan man jo se, at FCK også har.

Artiklen fortsætter under reklamen.

Den karismatiske FCM-direktør ser frem til forårssæsonen i Superligaen, hvor han mener, at mesterskabet nok bliver afgjort mellem netop FC Midtjylland og F.C. København.

– Det bliver sindssygt spændende for alle os, der går op i Superligaen og synes det er det fedeste, at følge det her forår, hvor vi og FCK ligger med favoritværdigheden – men man skal ikke undervurdere de andre, siger Claus Steinlein og nævner AaB og Brøndby som nogle af de klubber, der kunne finde på at blande sig i topstriden.

LÆS OGSÅ: 👇🏼👇🏼
Døhr Tychosen klar i spyttet til FCM-fans: Folk har lov til at have deres meninger

FC Midtjylland er lige nu på træningslejr i Portugal, hvor de spiller sin næste og sidste kamp ved træningsturneringen Atlantic Cup fredag den 11. februar mod norske Vålerenga.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P