Ungt Brøndby-mandskab taber til Brentford B

Niels Frederiksen havde fundet plads til flere af Brøndbys unge og nye kræfter i tirsdagens kamp mod Brentford B. Blandt andet blev det til debut til nyindkøbte Frederik Alves, men det var ikke nok til at slå den ellers svage engelske modstander.

Brøndby tabte 1-0 til Brentford B. Foto: brondby.com.

Der var debut til Frederik Alves i Brøndby-trøjen tirsdag eftermiddag, da de forsvarende danmarksmestre spillede sin anden kamp ved træningsturneringen Atlantic Cup i Portugal.

Alves var dog ikke den eneste spiller, der netop er vendt hjem tilbage til Brøndby, for også Anis Slimane startede inde i kampen mod Brentford B, efter han har været med Tunesien til African Cup of Nations.

De to øvrige nyindkøb Joe Bell og Carl Björk fik startdebut, men det var ikke de gulblusede Brøndby-spillere, der fik den bedste start på kampen.

Det gjorde derimod det engelske B-hold, der allerede kort inde i kampen passerede Thomas Mikkelsen i Brøndby-målet. 1-0 til Brentford ved Nathan Young-Coombes.

Brøndby dominerede første halvleg, men kun Blas Riveros formåede at true Brentford-målet, indtil svenske Carl Björk i første halvlegs overtid trak et rødt kort til Brentfords målmand, som var kommet for langt ud af sit mål. Til Niels Frederiksens store tilfredshed fik englænderne dog lov at erstatte sin udviste målmand med en reserve, så det fortsat var 11 mod 11.

Christian Cappis kom ind i stedet for Frederik Alves ved pausen, hvor Brøndby gik fra en trebackkæde til en mere klassisk 4-4-2, men trods spildominans havde de svært ved at spille sig til egentlige chancer.

Efter en times spil fik både Joe Bell, Carl Björk og Anis Slimane fyraften, men det betød ikke, at Brøndby-presset blev mindre. Tværtimod intensiverede danskerne presset, hvorfor bolden de sidste 20 minutter nærmest udelukkende befandt sig på englændernes banehalvdel.

Endnu har ingen hold i fodboldhistorien vundet fodboldkampe blot ved at være spildominerende, og det var heller ikke tilfældet på den portugisiske Algarvekyst tirsdag, for da Brøndby ikke formåede at score, endte de noget skuffende med at tabe 1-0 til et langt fra imponerende Brentford-mandskab.

Herunder kan du se Brøndby IF’s startopstilling til kampen mod Brentford B i Portugal.