3F Superligaen

Lys efter lang skadespause: Det føles fantastisk

FC Nordsjællands Jonathan Amon bragede igennem i Superligaen i sæsonen 18/19, men efterfølgende er det blot blevet til tre kampe grundet en knæskade. Nu nærmer den amerikanske profil sig langt om længe et comeback.

Jonatham Amon FC NOrdsjælland FCN
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Det er 476 dage siden, at FC Nordsjællands Jonathan Amon senest har været i kamp i Superliga-sammenhæng.

Dengang blev det til 25 minutter i kampen mod Randers FC, hvori han ovenikøbet fik scoret, men forinden havde han været ude i 13 måneder, ligesom han altså kort efter igen blev skadet under en træning.

Nu nærmer den amerikanske offensivprofil sig langt om længe et comeback, og søndag blev det faktisk til et uofficielt et af slagsen, da Amon kom på banen i træningskampen mod Lyngby i Spanien.

LÆS OGSÅ👇🏼👇🏼
Officielt: FCN køber svensk angriber

– Det føles fantastisk, efter en lang ventetid føles det virkelig rart at være tilbage på holdet og få nogle minutter, lyder det fra Amon, der sammen med resten af truppen arbejder på særligt én ting i Spanien.

– Den her træningslejr har handlet om teamwork, så vi har arbejdet på at opbygge relationer mellem hinanden. Det handler om holdarbejde de næste seks måneder, hvor vi skal have så mange point som muligt.

FC Nordsjælland kom ud af efteråret uden sejr i de sidste 11 kampe, og det har bragt dem i overhængende nedrykningsfare. Lige nu har de seks point ned til SønderjyskE og yderligere ét point ned til Vejle på sidstepladsen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P