Bundesligaen

Avis: Dortmund går på rov i Bayern München

Niklas Süle er angiveligt på vej til at forlade Bayern München til fordel for Dortmund, ifølge avisen Frankfurter Rundschau.

Niklas Süle er på vej til at skifte Bayern München ud med Dortmund.
Foto: Andreas Gebert/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Dortmund har kort tid efter udarbejdelsen af denne artikel bekræftet, at man har hentet Niklas Süle i Bayern München. Det kan du læse mere om her:
Chok-transfer: Dortmund snupper Bayern-profil

Bayern München har i mange år været berygtet for at hente andre Bundesliga-klubbers profiler, men nu ser det ud til, at den sydtyske mesterskabsklub selv bliver offer for en sådan manøvre.

I hvert fald skriver den tyske avis Frankfurter Rundschau, at Niklas Süle er i færd med at forlade Bayern München til fordel for Dortmund. Her skulle avisen have været i kontakt med en unavngiven kilde tæt på Niklas Süle, som altså mener, at den 26-årige forsvarsspiller er på vej til Dortmund.

Søndag bekræftede Niklas Süles personlige rådgiver, Volker Struth, at Bayern-profilen allerede har truffet en beslutning om sin kommende klub.

LÆS OGSÅ: 👇🏼👇🏼
Bayern tvunget til afsked med forsvarsprofil

Hvis skiftet går igennem vil der være tale om en overraskelse af de større i tysk fodbold, da Niklas Süle er startet inde i størstedelen af Bayern Münchens kampe i Bundesligaen. Der er dermed tale om en etableret spiller, der forlader klubben til fordel for den nærmeste konkurrent i Bundesligaen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P