Bundesligaen

Yussuf Poulsen om spilletid: Det er for lidt

Yussuf Poulsen har ikke fået særlig meget spilletid efter sin skade, og han erkender selv, at det er for lidt.

Yussuf Poulsen synes ikke, at han får nok spilletid i RB Leipzig.
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Den danske landsholdsspiller Yussuf Poulsen, skulle sammen med resten af RB Leipzig lørdag på en af de sværeste opgaver, man kan komme på i tysk fodbold; hente point ude mod Bayern München.

Efter en tæt og underholdende affære, blev det den sydtyske mesterskabsklub, der trak det længste strå. RB Leipzig måtte derfor rejse hjem med et 3-2 nederlag i bagagen.

LÆS OGSÅ: 👇🏼👇🏼
Bayern og RB Leipzig underholdte stort i tysk topbrag

Yussuf Poulsen fik de sidste ti minutter af kampen, og fortsatte dermed tendensen med korte indhop efter sin skadespause.

– Det synes jeg også er for lidt. Sådan er dét. Begge mine angrebskollegaer scorer i dag, så det var jo rigtigt nok valgt af træneren et eller andet sted, siger Yussuf Poulsen i et interview til TV3 Sport.

Artiklen fortsætter under reklamen.

Selvom det ikke er blevet til særlig meget spilletid siden Yussuf Poulsen vendte tilbage fra sin skade, er den hårdtarbejdende offensivspiller fortrøstningsfuld omkring udsigten til mere fast spilletid i fremtiden.

– På et eller andet tidspunkt bliver det også mig, der kommer til at spille fra start. Vi kommer til at spille masser af kampe, og så er der nok spilletid til alle, lyder det fra Yussuf Poulsen.

RB Leipzig spiller næste kamp fredag den 11. februar, hvor man skal forsøge at hente tre point mod FC Köln i kampen om at spille sig op på de placeringer, der giver adgang til europæiske kampe næste sæson.

LÆS OGSÅ: 👇🏼👇🏼
VM 2022 – Den ultimative guide til VM i Qatar 2022

Du kan se interviewet med Yussuf Poulsen øverst i artiklen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P