Europæisk Fodbold

Wayne Rooney afslører misbrug: Tider hvor jeg låste mig inde og drak i to dage

Premier League-legenden Wayne Rooney afslører, at han havde et alkoholmisbrug under sin tidlige storhedstid i Premier League.

Wayne Rooney afslører i et interview med Mail, at han kæmpede med et alkoholmisbrug tidligt i sin professionelle fodboldkarriere.
Wayne Rooney er i dag cheftræner for Championship-holdet Derby County. Foto: Ed Sykes/Action Images/Ritzau Scanpix

Wayne Rooney er vel nok en af de mest profilerede spillere gennem Premier Leagues historie. Med 208 mål er han den næstmest scorende spiller i turneringen nogensinde, kun overgået af Alan Shearer.

Der ligger dog en dyster fortid bag dele af succesen, som Wayne Rooney nu selv afslører. I et stort interview med engelske DailyMail fortæller han om de tidlige år i Premier League, hvor stjernestatussen fik ham ud i et alkoholmisbrug.

– Der var tider, hvor vi havde fri i to dage. Så låste jeg mig rent faktisk inde for at drikke. Jeg forsøgte at dæmpe for alt det, der foregik i hovedet, siger Wayne Rooney i interviewet med DailyMail og fortæller videre om perioden.

LÆS OGSÅ: 👇🏼👇🏼
Tidligere Chelsea-angriber vil tilbage: Klubben har en klausul

– På tredjedagen hvor jeg var tilbage til træning, ville jeg samle mig selv op. Jeg brugte øjendråber og så kom jeg gennem ugens træninger. Jeg var virkelig et dårligt sted i livet.

Interviewet kommer forud for udgivelsen af Amazon Prime-dokumentaren, Rooney, der udkommer den 11. februar. Dokumentaren dykker angiveligt ned i hidtil uset materiale i de vigtigste øjeblik i Rooneys karriere.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P