Premier League

Medie: Rigmand vil købe Tottenham for kæmpe beløb

En af Singapores rigeste har angiveligt udset sig Tottenham.

Tottenham er angiveligt til salg for 26,5 milliarder kroner.
Foto: David Klein/Reuters/Ritzau Scanpix

Tottenhams ejerskab er til salg. Det skriver mediet The Athletic.

Klubben fra den nordlige del af London er før blevet sat i forbindelse med et ejerskifte, men nu skulle det være tættere på end nogensinde før.

Der skulle denne gang være tale om rigmanden Forrest Li, der er en af Singapores rigeste. Forrest Li var på besøg i Tottenham tilbage i December, men afviste dengang, at han ville købe klubben.

LÆS OGSÅ: 👇🏼👇🏼
Medie: Real Madrid henter Tottenham-spiller hjem

The Atheltic skriver, at flere folk i Tottenham alligevel er ved at være overbeviste om, at Forrest Li har tænkt sig at købe klubben. Der er dog tale om en gradvis overtagelse af klubben, da de nuværende ejere, ENIC og Joe Lewis, angiveligt vil have svimlende 26,5 milliarder kroner for at sælge. Og selvom Forrest Li har pengene til at smide pengene som et engangsbeløb med det samme, er det trods alt så stort et beløb, at et gradvist køb skulle være at foretrække.

Til sammenligning kostede Manchester City et sted mellem 1,4 milliarder kroner og 1,8 milliarder kroner tilbage i 2008, ifølge flere medier.

Artiklen fortsætter under reklamen.

Det forlyder sig også, at de nuværende Tottenham-ejere har overvejet et gradvist salg af klubben gennem længere tid, da det på den måde styrker klubbens økonomi, samtidig med at Joe Lewis og Daniel Levy ikke mister kontrollen over klubben fra den ene dag til den anden.

– Det har hele tiden været et spørgsmål om tid. Daniel Levy har tidligere sagt, at han har bygget klubben op med det formål at sælge den. Men der er nærmest ingen klubber i Premier League, der ikke er til salg til den rigtige pris, siger en kilde tæt på Joe Lewis og Daniel Levy til The Athletic.

LÆS OGSÅ: 👇🏼👇🏼
Frustreret Tottenham-chef siger op: Everton og Newcastle interesserede

Joe Lewis og Daniel Levy købte sig ind i Tottenham i 2000.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P