3F Superligaen

Hedlund: Vores unge spillere gør det godt

Simon Hedlund roser de unge spillere i Brøndby, der på den igangværende træningslejr i Portugal har gjort et godt indtryk på den erfarne Brøndby-profil.

Simon Hedlund prøver at hjælpe de unge spillere i Brøndby.
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Brøndby er lige nu på træningslejr i Portugal, hvor flere af klubbens unge spillere er rejst med.

De har indtil videre gjort et godt indtryk hos en af Brøndbys mere erfarne spillere, Simon Hedlund. Det fortæller han i et interview på Brøndbys hjemmeside.

– Det er eksempelvis fedt at se sådan en som Bertram Kvist, der viser sig godt frem og spiller sit spil. Men jeg synes helt generelt, at vores unge spillere gør det godt.

LÆS OGSÅ: 👇🏼👇🏼
Wass og Brøndby var i kontakt: Tanken har været oppe at vende

Simon Hedlund har været i Brøndby i tre år, og med sine 28 år er den svenske angriber også en af de ældste i truppen.

– Jeg føler, det er naturligt for mig, at jeg tager mere ansvar – både på og uden for banen. Jeg er en af de spillere i truppen, der har været her i længst tid nu. Jeg er en af de ældre spillere, og derfor har jeg det rigtig fint med at tage mere ansvar. Og jeg håber, jeg kan hjælpe de yngre spillere på holdet, så godt jeg kan, fortæller Hedlund og fortsætter:

– Jeg forsøger at snakke med dem og lære dem bedre at kende, når de kommer op i truppen. Jeg siger også til en spiller som Bertram Kvist, at han ikke skal tænke så meget, men mere bare spille og vise det, han kan, på banen. Det er klart, at spillet her foregår i et langt højere tempo, end de måske er vant til, og det skal de unge spillere også indstille sig på.

Brøndby deltager i træningsturneringen Atlantic Cup i Portugal. Her spiller klubben fra Vestegnen sin første kamp, når de fredag klokken 16.00 skal teste formen mod Vålerenga.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P