3F Superligaen

FCM bekræfter: Spurgte ind til Eriksen

Christian Eriksen havde flere danske bejlere, da han bekræftede offentligt, at han havde besluttet sig for at fortsætte karrieren - FC Midtjylland var én af dem.

Claus Steinlein bekræfter, at FCM udviste interesse for Christian Eriksen.
Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

Christian Eriksen bekræftede i begyndelsen af 2022, at han havde besluttet sig for at fortsætte karrieren som professionel fodboldspiller.

Det affødte en lang række af angiveligt interesserede klubber, heriblandt flere danske.

I et interview med Discovery+, bekræfter FCM-direktør Claus Steinlein, at FC Midtjylland var en af de interesserede klubber.

– Det var meget løst, vil jeg sige. Jeg tror, at alle lige har forhørt sig. Det ville være useriøst at sige, at vi har henvendt os. Jeg vidste, at Brentford også var interesserede, siger Claus Steinlein.

– “Kunne der være en chance?” Da jeg så, han var på vej til OB, mente jeg også, vi havde en lille chance. Han var til prøvetræning på akademiet i 2004, så det kunne være, han kunne huske, hvor anlægget lå. Men jeg så chancen som værende minimal, så det var ikke det, vi brugte kræfter på.

LÆS OGSÅ: 👇🏼👇🏼
Eriksen til Thomas Frank: Jeg har aldrig trænet så hårdt

Claus Steinlein fortællere videre, at der helt konkret var tale om en af de ansatte i FCM, der forhørte sig om, hvorvidt Christian Eriksen skulle til Danmark for at genoptage karrieren.

– Da der så blev sagt nej, var det jo det. Vores opgave er at skyde på alt, men man ved også godt nogle gange, at man skyder ved siden af.

– Men med Max Meyer var det også et vildskud, og det lykkedes. Sådan er det. Det kunne jo være, Eriksen synes, det kunne være fedt at bo ude i naturen i vores region, siger FCM-direktøren i bedste Steinlein-stil.

LÆS OGSÅ: 👇🏼👇🏼
Officielt: FCM henter tidligere tysk landsholdsspiller

Christian Eriksen endte som bekendt med at tage til Brentford, hvor han i første omgang har skrevet under på en kontrakt for resten af sæsonen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P