3F Superligaen

Ny Brøndby-spiller: Alle kender Brøndbys fans

Brøndbys nye midtbanespiller, Joe Bell, er ikke i tvivl om, at han har valgt den rette klub. Han havde allerede hørt godt om også fansene fra Henrik Heggheim.

Joe Bell ser frem til at spille foran Brøndbys fans
Foto: brondby.com

Joe Bell er trukket i Brøndby-tøjet på træningslejren i Portugal, og han kan måske ses i aktion i morgen fredag, når Brøndby IF indleder The Atlantic Cup.

Og han er sikker på, han har truffet det rette valg. Den New Zealandske-midtbanespiller har nemlig talt med Henrik Heggheim, der netop har spillet i klubben, og som Joe Bell tidligere har spillet med i Viking Stavanger.

– Siden han skiftede til Brøndby IF i sommer, har vi holdt kontakten, og han har fortalt mig rigtig meget om klubben, og hvor glad han er for at være her, siger Brøndbys nye new zealandske midtbanespiller til klubbens TV.

LÆS OGSÅ: 👇🏼👇🏼
Brøndby hjalp serieklub efter Lindstrøm-salg

Og også den gode stemning fra Brøndby Stadion er nået frem til Joe Bell.

– Hvis man spiller fodbold i Skandinavien, kender man også Brøndby-fansene, og dem glæder jeg mig til at spille for, siger midtbanespilleren.

campo.dk er rejst til Portugal for at dække klubbens træningslejr. Hvis du vil holde dig opdateret på alle Brøndby-nyheder så download campo.dk’s app i App Store eller Google Play Store.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P