Europæisk Fodbold

Fransk avis: Ramos i store skadesproblemer – karrieren kan være i fare

Den velansete fransk avis Le Parisiene mener at vide, at den spanske forsvarsspiller, Sergio Ramos, døjer så meget med sine lægge, at den 35-årige tidligere spanske landsholdsspillers karriere kan lakke mod enden.

PSG's forsvarsspiller, Sergio Ramos, har store problemer med sine lægge
Foto: Ritzau Scanpix / FRANCK FIFE / AFP

Den spanske forsvarsspiller, Sergio Ramos, har ikke spillet meget fodbold, siden han skiftede til Paris Saint-Germain.

Faktisk er det kun blevet til fem kampe for PSG, efter skiftet fra Real Madrid i sommer, og kun to af kampene har han spillet fuldtid.

Nu skriver den franske avis Le Parisien, at spanieren kæmper så meget med sine skader, at han som minimum misser Champions League-kampene mod sin tidligere klub i februar og marts.

Men endnu værre kan det gå, skriver avisen. Så galt at det kan være starten på slutningen af Sergio Ramos’ fodboldkarriere.

Problemet er spaniens lægmuskler, som avisen har talt med den franske læge, Jean-Marcel Ferret, om.

– Uden at gå ind i anatomiske detaljer, må vi konstatere, at ældningen af ​​musklen, og de slag, som Ramos har modtaget i løbet af sin karriere efter 19 sæsoner på højeste niveau, har svækket hans lægge generelt”, understreger lægen.

Ramos har også pådraget sig følgeskader, da han har genoptrænet sin venstre lægmuskel intenst, hvilket til gengæld har svækket den højre.

LÆS OGSÅ: 👇🏼👇🏼
Rygterne florer i Paris: Zidane kan tage over efter Pochettino

Ronaldo advarer Paris Saint-Germain: Man kan ikke købe sig til succes

Ifølge Ferret er det højst usandsynligt, at Sergio Ramos bliver klar til de to Champions League-opgør henholdsvis den 15. februar samt den 9. marts.

Og avisen spekulerer altså også i, at Sergio Ramos’ karriere kan blive forkortet på grund af de gentagne skader.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P