3F Superligaen

Fodboldeksperter forundret efter mislykket Thelander-skifte: Et enestående tilbud

Rasmus Thelander var angiveligt et mulehår fra at skifte til F.C. København, men skiftet gik i vasken trods et større millionbud. Det får Viasats fodboldeksperter til at ryste på hovedet.

Rasmus Thelander var tæt på at rykke til F.C. København, men parterne kunne ikke blive enige
Rasmus Thelander var tæt på at rykke til F.C. København, men parterne kunne ikke blive enige. Foto: Ernst Van Norde/Ritzau Scanpix

F.C. København var ude efter AaB’s forsvarskrumtap, Rasmus Thelander, inden januarvinduet smækkede i, men parterne kunne ikke blive enige om en transfersum.

Den 30-årige Thelander har kontraktudløb med nordjyderne til sommer, hvor han i såfald kan skifte kvit og frit. Ifølge B.T.’s oplysninger, var der sågar lagt et bud på over seks millioner for forsvarsspilleren, som AaB altså takkede nej til.

Artiklen fortsætter efter reklamen.

At klubberne ikke nåede til enighed, må ærgre Thelander mest af alle. Det konstaterer den tidligere forsvarsspiller i netop AaB, Kenneth Emil Petersen.

– Det er én af skandinaviens største klubber (F.C. København, red.). At få det tilbud, om at komme til klubben i den alder (30 år, red.), og spille med om mesterskaber, er en kæmpe mulighed, fortæller den tidligere AaB-profil og nuværende fodboldekspert hos Viasat blandt andet, der med respekt for AaB ikke tror, de vil blande sig i toppen på samme vis.

LÆS OGSÅ: 👇👇
Her er Deadline Days største transfers
OVERBLIK: Vinduets største fodbold transfers januar 2022

Se hele videoen øverst i artiklen, hvor Kenneth Emil Petersen sammen med Per Frimann nuancerer transfersagaen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P