Premier League

Everton sikrer sig tidligere engelsk landsholdsspiller

Everton har ikke kun fået ny manager i Frank Lampard. Klubben er i gang med at forstærke sig til foråret i Premier League, og nu råder Lampard over en tidligere engelsk landsholdsspiller.

Dele Alli. Foto: Ritzau Scanpix

Han var en af de mest hotte spillere i Premier League en overgang, men nu skal han have kickstartet sin karriere igen.

Og det skal ske i Everton. Tottenhams Dele Alli, hvis karriere er gået noget ned ad bakke de senere år, er netop skiftet til Everton. Det har klubben oplyst.

Dele Alli skriver under på en kontrakt, der strækker sig til sommeren 2024.

LÆS OGSÅ: 👇🏼👇🏼
Officielt: Frank Lampard er ny manager i Everton

Den offensive englænder var også en eftertragtet herre i Crystal Palace, men det endte altså med at blive Everton, der trak det længste strå.

Dele Alli er meget tilfreds med transferen og ser særligt frem til samarbejdet med den nye manager.

– Jeg er glad for, at jeg har skrevet under med Everton. Det er en stor klub med en fantastisk fanbase og en fantastisk historie. Jeg er ivrig efter at komme i gang, og kan slet ikke vente på den første kamp i Everton-trøjen. Jeg ser frem til at hjælpe holdet og til muligheden for at arbejde med den nye manager Frank Lampard, siger Dele Alli til klubbens hjemmeside.

Den 25-årige midtbanespiller bliver Frank Lampards første permanente signing til Merseyside-klubben, efter Donny van de Beek blev den første signing.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P