Europæisk Fodbold

Direktør om Jon Dahl: Han kender klubben og har en interessant profil

Rygterne om, hvor Jon Dahl Tomasson skal fortsætte sin karriere har indtil videre været ukonkrete. Men nu melder en af hans tidligere klubber sig på banen.

Hon Dahl Tomasson kan være på vej til Blackburn Rovers
Den succesrige cheftræner, Jon Dahl Tomasson, kan være på vej til det engelske. Foto: mff.se

Jon Dahl Thomasson har siden december været ledig på trænermarkedet, efter han opsagde sin stilling som Malmö-chef. Nu skulle hans tidligere klub være interesseret i den ombejlede dansker.

Det drejer sig om SC Heerenveen, der for nyligt fyrede deres cheftræner. Her udtaler klubbens tekniske direktør, Ferry de Haan, at den danske træner har et passende profil til klubben.

– Han er ledig, har en historie i Heerenveen og har gjort det rigtig godt i Sverige. Han bor i Kralingen (i Rotterdam, red.) og virker til at ville arbejde i Holland igen. Men jeg kan ikke sige, hvorvidt han er kandidat nummer et, to eller tre. Men jeg kan dog fastslå, at han har en profil, der passer ind i klubben, slutter han til mediet Voetbal International.

LÆS OGSÅ: 👇👇
Her er Deadline Days største transfers
Manchester City forlænger med stor profil


Jon Dahl slog for alvor sit navn fast som træner, efter en periode som assistent på det danske A-landshold og som succestræner i Malmö FF, hvor det blev til både mesterskab og Champions League-deltagelse i sin tid i Sverige.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P