3F Superligaen

SønderjyskEs nyindkøb: Ambitioner om mere end nederste halvdel

Emil Berggreen løfter sløret for store ambitioner i det sønderjyske i sit første interview efter skiftet til Haderslev-klubben.

Emil Berggreen spiller mod Dortmund.
Berggreen har været i en lang række tyske klubber. Her ses han i kamp for Mainz. Foto: Ralph Orlowski/Reuters/Ritzau Scanpix.

Emil Berggreen blev tidligere i dag præsenteret som ny spiller i SønderjyskE. Den tidligere Hobro-angriber fortæller i sit første interview, at ambitionerne er til mere end den nederste halvdel af Superligaen.

– SønderjyskE har været en fast bestanddel af den bedste række i Danmark, og så er mit indtryk, at de vil tage næste step og virkelig gerne vil etablere sig, som mere end en klub der ligger i den nedre halvdel. Første step er selvfølgelig at sikre overlevelse i foråret, siger Emil Berggreen til SønderjyskEs YouTube-kanal.

Artiklen fortsætter efter reklamen.

Emil Berggreen har senest spillet i Greuter Fürth, hvor han i sommer blev rykket ned på klubbens andethold. Derfor er det heller ikke mange vigtige kampe angriberen har spillet.

– Jeg har ikke spillet nok fodbold i de sidste par år. Jeg glæder mig virkelig meget til at spille fodbold. Det bliver nogen vigtige kampe med knald på. Det er meget tydeligt at se ambitionen – overlevelse! Siger Berggreen.

Emil Berggreen var i 2014 en del af et nyoprykket Hobro-mandskab, der kæmpede en brav kamp i Superligaen.

LÆS OGSÅ: 👇🏼👇🏼
OVERBLIK: Vinduets største fodbold transfers januar 2022

I 2014 var det særligt en stærk fysik og et godt hovedspil angriberen var kendt for. Selv mener Berggreen ikke, at det har ændret sig meget.

– Det er det, men han har også lært nogle ting. Jeg har spillet på fede stadions mod gode spiller og har erfaring derfra. Det har forhåbentligt gjort mig til en klogere spiller, end da jeg var i Hobro. Men det er de samme kvaliteter jeg vil bidrage med, slutter Berggreen.

Angriberen kan debutere for sønderjyderne den 18. februar, når forårssæsonen åbnes på hjemmebane mod AGF.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P