Europæisk Fodbold

Brandvarme Riis nettede dobbelt: Glad for at hjælpe holdet

Emil Riis scorede både sit 15. og 16. sæsonmål, da han lørdag sikrede Preston North End F.C. point mod Bristol City i den næstbedste engelske række. Noget, danskeren var ovenud tilfreds med.

Den tidligere Randers FC-profil, Emil Riis, scorede to gange og sikrede Preston point mod Bristol City.
Den tidligere Randers FC-profil, Emil Riis, scorede to gange og sikrede Preston point mod Bristol City. Foto: Andrew Yates/AP/Ritzau Scanpix

Den tidligere Randers FC-profil, Emil Riis, scorede to gange og sikrede det ene point for Preston, da klubben spillede 2-2 mod Bristol City lørdag.

Særligt udligningen til 2-2 fem minutter inde i overtiden, som Riis bankede ind, var noget, angriberen var godt tilfreds med.

LÆS OGSÅ: 👇👇
Rygtet til Arsenal over længere tid – Nu er han spottet i London
Svigerfar kan sende United-spiller til anden Premier League-klub


– Det var en sublim afslutning på kampen. Vi ville gerne have haft de tre point, men vi tager det ene point, efter at have været bagud to gange i kampen, fortæller Emil Riis efter kampen og understreger, at det ene point var fortjent.

Med de to træffere i dag, har Riis nu scoret hele 16 mål i sæsonen i 33 kampe i Championship. Men den danske bomber er ingenlunde færdig med at score for Preston.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

– Det har været en god sæson, og forhåbentlig kan jeg fortsætte. Jeg er bare glad for at hjælpe holdet, slutter den Hobro-fødte spydspids.

Philip Billing kom desuden på tavlen for Bournemouth, der med en mand i undertal slog Barnsley med 1-0 på udebane.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P