LaLiga

Medie: Real Madrid sælger stadionrettigheder for trecifret millionbeløb om året

Ifølge et spansk medie har Real Madrid solgt 20 procent af deres stadions rettigheder for et trecifret stort millionbeløb.

Real Madrid har angiveligt solgt 20 procent af deres stadionrettigheder for et trecifret millionbeløb.
Foto: Jose Jordan/AFP/Ritzau Scanpix.
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Real Madrids hjemmebane, Santiago Bernabéu, har været under renovering siden 2019, og det legendariske stadion forventes at være færdigrenoveret engang i 2023.

Inden stadionet med en kapacitet på omkring 80.000 vil stå færdigt, så er Real Madrid angiveligt allerede igang med at tjene penge på Bernabéu.

LÆS OGSÅ: 👇🏼👇🏼
Kroos afslører karriereplaner: Denne klub skal være min sidste

Ifølge Marca så skulle hovedstadsklubben nemlig have lukket en trecifret millionaftale med det amerikanske sports- og eventfirma Legends, der vil vare de næste 25 år.

Det spanske medie melder, at “Los Blancos” i den kommende aftale angiveligt vil komme til at tjene svimlende 400 millioner euro om året.

Artiklen fortsætter efter reklamen.

Real Madrid skulle ifølge Marca sælge 20 procent af stadionrettighederne til Legends, så der i fremtiden vil kunne blive holdt større sportsevents. Det bliver muligt, da det renoverede Santiago Bernabéu vil kunne benyttes til både basketball, amerikansk fodbold og mange flere sportsbegivenheder.

LÆS OGSÅ: 👇🏼👇🏼
Medie: Real Madrid klar med 350 millioner euro for superstjerne

Legends er dog ikke et nyt navn i Real Madrid, da det amerikanske firma allerede styre flere kommercielle dele Madrid-klubben.

Det nye Santiago Bernabéu skulle ifølge Marcas oplysninger komme til at koste et sted mellem 800-900 millioner euro, når det er færdigbygget i 2023.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P