3F Superligaen

Ny cheftræner i SønderjyskE giver ikke op: Der er mere at hente i spillerne

SønderjyskE's nye cheftræner, Henrik Hansen, mener, at sandsynligheden for at rykke ned er større end for at blive i Superligaen ifølge tabellen, men at der er et uforløst potentiale i SønderjyskE.

Henrik Hansen er klar på at kæmpe med SønderjyskE.
Henrik Hansen blev offentliggjort som ny cheftræner i sønderjyskE den 16. december. Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

Vinteropstarten i de danske Superliga-klubber har efterhånden været i gang i omkring to uger, og Henrik Hansen har derfor nu haft tid til at danne sig et overblik i klubben, som han officielt tiltrådte fra den 1. januar i år.

Henrik Hansen fortæller i et interview med campo.dk, at han oplever et uforløst potentiale i SønderjyskE.

– Mit indtryk af SønderjyskE, ligesom jeg egentlig også havde analyseret mig frem til, er, at der er noget uforløst potentiale – Det er min oplevelse indtil videre, siger Henrik Hansen til campo.dk og fortsætter:

LÆS OGSÅ: 👇🏼👇🏼
Officielt: SønderjyskE henter tidligere FCK-spiller

– Jeg har også set, at der er nogle ting, vi skal arbejde rigtig, rigtig hårdt på. Men der er så absolut mere at hente i den gruppe spillere, end hvad tilfældet har været.

Henrik Hansen fortæller videre, at en af hans fornemmeste opgaver som cheftræner i SønderjyskE, bliver at få skabt et miljø og en hverdag, som spillerne kan se sig selv vokse og udvikle sig i.

Artiklen fortsætter under reklamen.

Adspurgt om, hvordan man udefra set kommer til at kunne se at SønderjyskE har fået ny cheftræner, lyder svaret:

– Jeg håber jo, at det kommer til at være i udtrykket. At man kan se et hold, som kommer ud som en enhed og med et aggressivt udtryk, hvor man ikke er i tvivl om, at de her spillere brænder for SønderjyskE, og at de vil gøre hvad-som-helst for at vinde kampene.

Tre point mod AGF og Brøndby

SønderjyskE ligger lige nu næstsidst i Superligaen, hvor der resterer fem kampe for alle klubberne, inden landets bedste række bliver opdelt. Her har Henrik Hansen og resten af klubben seks point op til FC Nordsjælland på tiendepladsen, og SønderjyskE’s første to kampe byder på svære modstandere i form af AGF og Brøndby.

– Jeg kommer ikke til at sætte et mål for, hvor mange point vi skal nå i de første fem kampe. Jeg kommer til at sætte et mål der hedder næste kamp, og det starter med at vi går efter tre point mod AGF, og derefter er det tre point mod Brøndby, der er målet, siger Henrik Hansen og fortsætter:

– Jeg har et super positivt mindset omkring det, og jeg er absolut optimistisk. Jeg er naturligvis bevidst om stillingen, og at der ud fra den er en større risiko for at rykke ned end ikke at gøre det, men jeg er fuldstændig overbevist om, at den her gruppe spillere, staben og det, vi har gang i lige nu, kommer til at give et forår, som giver os mulighed for at blive i Superligaen.

SønderjyskE åbner forårssæsonen i Superligaen mod AGF den 18. februar, inden de ti dage senere gæster de forsvarende mestre fra Brøndby.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P