Premier League

Liverpool-portugiser er glad for succesrigt positionsskifte

Diogo Jota har været en vigtig spiller for Liverpool, efter sit skifte fra Wolverhampton. Nu sætter han et par ord på sin egen udvikling, hvor han under Jürgen Klopp har fået en anden rolle i den offensive linje.

Diogo Jota har været en vigtig spiller for Liverpool FC
Foto: John Sibley/Reuters/Ritzau Scanpix.

Diogo Jota er brandvarm for tiden for Liverpool FC, hvor han i fraværet af Mohamed Salah og Sadio Mané, der er til African Cup of Nations har leveret varen fra angriberpositionen.

Den driblestærke offensivspiller er glad for, at han har fået stor tiltro til at spille mere centralt i banen. Noget, han ikke altid har gjort. Tværtimod.

Sådan lyder det fra den portugisiske landsholdsspiller til Liverpool FC’s hjemmeside.

Læs også: Rekordindkøb undervejs i nyrige Newcastle: Jagter landsholdsspiller

Artiklen fortsætter efter reklamen.

– I de første ti år af min profesionelle karriere spillede jeg venstrekant i en 4-3-3 formation, men i takt med at jeg har lagt mere fysik på, er jeg begyndt at gøre mig mere gældende inde i boksen, fortæller han og uddyber om positionsskiftet under den tyske manager Jürgen Klopp:

– Det er klart blevet en af mine forcer, at tilvænne mig til nye positioner på banen. Det er ikke noget jeg selv bestemmer over (positionen på banen, red.). Jeg tilvænner mig altid den plads i offensiven, som træneren ønsker og gør mit bedste derfra.

Læs også: BBC: Tidligere Liverpool-træner forhandler med Watford

– Efter jeg er rykket mere centralt ind i banen, er folk begyndt at tænke ‘uh, manden kan jo score mål, så put ham da på toppen’, slutter han.

Liverpools næste kamp er mod Cardiff City i FA-cuppen d. 6/2 med kampstart kl. 13:00.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P