FCK vinder tæt testkamp mod 1. divisionsklub

F.C. København kom bagud 0-1, men fik vendt kampen og trak sig sejrrigt ud med en 3-2 sejr.

FCK vandt sin testkamp mod FC Helsingør.

F.C. København vandt mandag sin testkamp mod førerholdet fra 1. division, FC Helsingør.

Det var dog det undertippede 1. divisionsmandskab, der kom bedst fra start, og stillingen ved pausen var 0-1 til FC Helsingør på et mål scoret af Liam Jordan.

FCK-træner Jess Thorup skiftede syv mand i pausen. Blandt de syv nye var Jens Stage og Roony Bardagji.

I anden halvleg fik FCK levet op til favoritværdigheden, og kampen endte med en 3-2 sejr til hovedstadsklubben.

F.C. Københavns mål blev scoret af David Khocholava, Orri Oskarsson og William Bøving. FC Helsingørs Mathias Bill fik reduceret til 3-2 kort før slutfløjt.

FCK stillede med Pep Biel, Jonas Wind og Rasmus Falk fra start. De nye inkøb, Khouma Babacar og Denis Vavro var ikke i aktion.